Coaching, training en nazorg
We helpen jou, jouw team of organisatie om het maximum te halen uit jouw digitale werkplek door training-op-maat én individuele coaching.  Ook blijven we steeds bereikbaar voor ondersteuning, aanpassingen of uitbreidingen.      
Terug naar aanbodMaak een afspraak
Coaching
Als organisatie, team en individu helpen we jou om jouw noden en doelen zo scherp mogelijk te formuleren.  Om hindernissen te ontwaren én manieren om deze te overwinnen.  Om je uit te dagen, te ondersteunen en te inspireren.  Om problemen creatief op te lossen, te leren uit elke situatie en te groeien.  Elke dag te kijken hoe het beter kan.  Om in te zetten op productiviteit én welzijn, van jou en jouw collega's.  Om te ontdekken hoe jouw digitale werkplek hierbij kan helpen.  
Training
We dragen gebruikersgemak bij elke ontwerp, hoog in het vaandel.  Door stap-voor-stap te samen te werken, via hands-on workshops raak je snel vertrouwd met je nieuwe digitale werkplek.  Waar nodig plannen we een extra training, zodat je deze optimaal kan gebruiken in jouw dagelijks werk.   
Nazorg
We streven er naar te zorgen dat je na oplevering van jouw digitale werkplek alles weet om ze  dagelijks te gaan gebruiken.  dimple  blijft bereikbaar voor vragen, probleempjes, verbeteringsvoorstellen of uitbreidingen.  Omdat we jouw productiviteit én onze relatie van groot belang vinden, doen we er alles aan om jou snel verder te helpen.   
Troeven
Snel, betaalbaar en wendbaar
dimple gebruikt state-of-the-art low-code platformen (Notion, Make, Tally, ...).  Hierdoor zijn we bijzonder snel, kosteneffectief en flexibel.  
Maatwerk
dimple ontwikkelt digitale werkplekken afgestemd op jouw doelen, noden en werkcontext (en niet omgekeerd!).   Een digitale werkplek is gemaakt om mee te groeien met jouw zaak.  Met elke nieuwe uitdaging en behoefte die zich aandient.        
Gebruiksvriendelijk
Een digitale werkplek is géén doel op zich.   Het is een middel om mensen te helpen om hun doelen te bereiken. dimple heeft ruime ervaring met het ontwerp en de bouw van gebruikersvriendelijke digitale webapplicaties binnen een professionele context.

Contact

dirk@dimple.be
+32 472 61 99 33
btw: BE 0870.059.613
iban: BE59 7340 1327 1326
bic: KREDBEBB
LinkedIn

Maak een afspraak