Tools
De wereld van digitale tools evolueert razendsnel.  In deze overvloed is het een uitdaging om de juiste technologie in te zetten voor de juiste taak.  Dimple helpt u tot goede keuzes te komen.  Hierbij selecteren we uitsluitend applicaties en platformen  die gebruiks- en budgetvriendelijk zijn, deel uitmaken van een gezond en groeiend ecosysteem én die flexibel, schaal- en onderhoudbaar zijn.    Dimple heeft uitgebreide expertise en ervaring met onderstaande tools voor het realiseren van uw digitale oplossing.
Troeven
Snel, betaalbaar en wendbaar
dimple gebruikt state-of-the-art low-code platformen (Notion, Make, Tally, ...).  Hierdoor zijn we bijzonder snel, kosteneffectief en flexibel.  
Maatwerk
dimple ontwikkelt digitale werkplekken afgestemd op jouw doelen, noden en werkcontext (en niet omgekeerd!).   Een digitale werkplek is gemaakt om mee te groeien met jouw zaak.  Met elke nieuwe uitdaging en behoefte die zich aandient.        
Gebruiksvriendelijk
Een digitale werkplek is géén doel op zich.   Het is een middel om mensen te helpen om hun doelen te bereiken. dimple heeft ruime ervaring met het ontwerp en de bouw van gebruikersvriendelijke digitale webapplicaties binnen een professionele context.

Contact

dirk@dimple.be
+32 472 61 99 33
btw: BE 0870.059.613
iban: BE59 7340 1327 1326
bic: KREDBEBB
LinkedIn

Maak een afspraak