Ontwikkeling van digitale werkplek op maat
Een digitale werkplek brengt alles samen wat nodig is om creatief en productief te kunnen zijn in jouw zaak, organisatie of team.

Een digitale werkplek kan je zien als een keuken.  Het is een ruimte met alle ingrediënten, toestellen en hulpmiddelen die je nodig hebt om een heerlijk gerecht te bereiden.  Mits een doordacht ontwerp, enkele goede gewoontes (alles op zijn plek, afwas gedaan, ...) en betrouwbare recepten wordt koken - alleen of samen - een creatieve en fijne ervaring.  
Maar het omgekeerde geldt ook: als de snijplank onvindbaar is, het zoutvatje in de garage blijkt te liggen, de kruidenlade te krap, ... verloopt het kook-proces in het beste geval niet erg efficiënt en effectief.  In het slechtste geval erger je je voortdurend blauw en is samen koken simpelweg onmogelijk.
Terug naar aanbodMaak een afspraak
Voor organisaties en teams 

Een digitale werkplek is als een interne website, een "digitaal kantoor" waarin je alles terugvindt wat nodig is om productief samen te werken: projecten, klanten, dossiers, documenten, verslagen, planningen, taken, ideeën, evenementen, nieuwsberichten, werkinstructies, medewerker info, tips & trics, ... 

Of je nu fysiek samenwerkt of online.  We ontwerpen een digitale werkplek steeds op maat van jouw behoeften en context.  De inhoud, vorm en functionaliteiten bepalen we samen.  Stap-voor-stap.  Hierbij maken zoveel mogelijk gebruik van best practices en templates.  Die kneden we op maat van jouw specifieke noden en wensen. 

Een digitale werkplek brengt rust en overzicht.  Voor jou en je team.
Voor freelancers en professionals
Ook als freelancer of professional is een heldere kijk houden op jouw todo's, werkplanning, lopende en aankomende projecten, documentatie, klanten, leveranciers,... niet eenvoudig.  Je hoofd raakt steeks voller met vele op te volgen rode draden met losse eindjes.  Misschien experimenteerde je al met productiviteits-apps of de GTD-aanpak?  Toch bleef het lastig om de voor jou relevante digitale informatie in al zijn vormen (artikel, verslag, foto, video, idee, taak, quote, contact, site, podcast, bestand...) op een overzichtelijke manier op te slaan, te organiseren en te gebruiken.
 
Een individuele digitale werkplek (aka "second brain") op jouw maat, brengt een oplossing.  Het is een plek waarin alles wat voor jou van waarde is kan aan toevertrouwen.  Het verlicht jouw brein.  Bovendien is het een ideale plek om je persoonlijke "knowledge garden" uit te bouwen.  Daar kan je al jouw ideeën en inzichten laten rijpen, uitwerken en met elkaar verbinden.  Zo kan je aandacht, tijd, energie en talenten richten op het ontwikkelen van jouw zaak en activiteiten.
Specifieke toepassingen
Je zoekt een oplossing voor een héél specifieke uitdaging: bv. een uitleenkalender voor materialen, een eenvoudige manier om inspirerende links en artikels rond een specifiek thema te delen met sommige van jouw klanten,  een familieforum waar leden makkelijk en veilig meeting verslagen, een kalender en todo-lijst kunnen raadplegen, een samenwerk plek voor één specifiek project, ...    
Bestaande apps en tools bieden niet wat je zoekt?  Het inhuren van traditionele ontwikkelaars is te duur?  Contacteer dimple!  We gebruiken low-code oplossingen en zijn daardoor bijzonder snel, wendbaar en betaalbaar.   
Troeven
Snel, betaalbaar en wendbaar
dimple gebruikt state-of-the-art low-code platformen (Notion, Make, Tally, ...).  Hierdoor zijn we bijzonder snel, kosteneffectief en flexibel.  
Maatwerk
dimple ontwikkelt digitale werkplekken afgestemd op jouw doelen, noden en werkcontext (en niet omgekeerd!).   Een digitale werkplek is gemaakt om mee te groeien met jouw zaak.  Met elke nieuwe uitdaging en behoefte die zich aandient.        
Gebruiksvriendelijk
Een digitale werkplek is géén doel op zich.   Het is een middel om mensen te helpen om hun doelen te bereiken. dimple heeft ruime ervaring met het ontwerp en de bouw van gebruikersvriendelijke digitale webapplicaties binnen een professionele context.

Contact

dirk@dimple.be
+32 472 61 99 33
btw: BE 0870.059.613
iban: BE59 7340 1327 1326
bic: KREDBEBB
LinkedIn

Maak een afspraak